Gratis training Basiselementen voor zelfsturing

boegfoto-camino-lifestyle-croppedDeze training is je eerste opstap naar een leven, dat beter bij jou past. Aan de hand van een aantal thema’s ga je opnieuw richting bepalen in een vraagstuk, waar jij op dit moment even geen passende oplossing voor hebt.
De thema’s die in de training voorbijkomen zijn:

  • gedrag
  • intuïtie
  • autosuggestie
  • loslaten
  • balans in-/ontspanning

Je bepaalt zelf het tempo waarin je de training thuis maakt. Aan het eind van de training plannen we samen jou bijbehorende coachsessie via Skype in. In ca. 30 minuten lopen we door jou gemaakte training en kijken we waar nog losse eindjes zijn, die om afdichting vragen.

Na deze training heb je de eerste stappen al gezet op de weg van vernieuwing in je leven. Belangrijk is wel dat je consequent tijd reserveert om deze training te volgen. Het eindresultaat van de training heb je dus zelf in de hand en is afhankelijk van jouw wilskracht, doorzettingsvermogen en discipline. Wanneer je deze talenten in jezelf voldoende aanspreekt, dan ben je verzekert van een nieuwe koers na het maken van de training.
Tip! Zorg dat je tijd in je agenda reserveert om ermee aan het werk te gaan. Evenals een einddatum, waarop je de training afrond. Het plannen van tijd vergroot je kans op het volbrengen ervan.

Klik hier om deze gratis training aan te vragen

Let op! Met het aanvragen van deze training vervalt je recht op het aanvragen van een éénmalige gratis inspiratiesessie.