Werkwijze bij hooggevoeligheid.

Wanneer je vastloopt in een vraagstuk, dan is het fijn als er iemand is, die een tijdje met je meeloopt. Waarna je weer zelf sturing kunt geven aan je leven. Vanuit mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling motiveer en inspireer ik je graag! Om zo zaken inzichtelijk te maken, in dat waar jij in vastgelopen bent.
Binnen Camino Lifestyle werk je op je eigen tempo aan blokkerende gedragspatronen, die maken dat je steeds weer een doodlopende weg neemt. Waardoor je niet dat naar je toehaalt, wat jij graag wilt. We werken er naar toe om deze gedragspatronen in te wisselen voor patronen, waarmee je op alle fronten uiteindelijk succesvol zult zijn in je leven.
Training binnen Camino Lifestyle kan zowel op individueel niveau als in groepsverband. Individueel kun je kiezen voor zowel Skypesessies als één op één sessies op locatie.Individuele sessie

De werkwijzen die toegepast worden in de trainingen zijn gebaseerd op jarenlange persoonlijke ervaringen, aangevuld met opleidingen als intuïtieve basiskennis, healing, reading, systemisch werken, coachen met honden, de kunst van het loslaten en de kracht achter mindset.
Intuïtie, gevoel en een gezonde dosis spiritualiteit zijn de uitgangspunten van alle trainingen.

 

Tools die zoal aan bod zullen komen om jou vraagstuk(ken) vlot te trekken:

  • meditatie/visualisatie
  • intuïtie/gevoel
  • vraaggericht inzicht opbouwen
  • de kunst van het loslaten
  • de kracht achter gedachtes
  • schrijvend coachen

Trainen binnen Camino Lifestyle is met name gericht op mensen die zichzelf in meer of mindere mate herkennen in de karaktereigenschap hooggevoeligheid. Wanneer je je hier niet in herkent, maar wel graag meer vanuit gevoel, intuïtie en spiritualiteit je weg wilt vinden, ook dan ben je van harte welkom om contact op te nemen!

Vraag hier je gratis eenmalige inspiratiesessie aan.

Tijdens deze sessie bied ik je de mogelijkheid om te sparren over je vraagstuk(ken) en te kijken of en wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen.

Klik voor meer informatie over trainingen.