Bianca de Vries

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen vanuit persoonlijke ervaringen te inspireren en motiveren ook een nieuwe route te kiezen om krachtig hooggevoelig te zijn. In een leven dat past bij hun authentiek zijn.

Al in 2001 diende zich de eerste voorzichtige signalen aan, dat er het e.e.a. niet klopte in mijn leven. Alhoewel ik de eerste kleine stappen deed om deze signalen te onderzoeken, zou het nog tot 2009 duren, voordat de noodzaak ontstond grotere stappen te zetten. Ik belandde in een doodlopende weg, waar ik geen uitweg meer zag. Had mezelf in een burn-out gewerkt en was het contact met mezelf volledig kwijt. Als dat laatste er al ooit echt geweest was.

Bianca de VriesHet werd tijd om mijn rugzak om te kieperen, de inhoud te ordenen en te kijken welke last(en) ik met me meedroeg. En deze last om te zetten naar een kracht. Krachtig hooggevoelig worden.
Verantwoordelijkheid nemen voor de burn-out, waar ik mezelf in had gewerkt. Een lange weg van herkennen, erkennen, accepteren en veranderen. Van het aanspreken van doorzettingsvermogen, discipline en wilskracht. Van vallen en weer opstaan. Na de eerste stappen was er geen weg meer terug. Alleen nog die van vooruit.
Ik kwam langs vele tussenstations. In 2011 wandelde ik opnieuw een doodlopende weg in. Die van een bore-out. Daar waar in 2009 het persoonlijke vlak de chaos veroorzaakte, daar was het in 2011 de verveling die toesloeg. Ik zag geen uitdagingen meer in mijn leven.

Intuïtie, gevoel en spiritualiteit waren de wegwijzers om mijn last om te zetten naar kracht. Ik leerde de kracht achter hooggevoeligheid kennen. Uiteindelijk vond ik mijn daadwerkelijke levensdoel. Mijn passie, waar ik de rest van mijn leven aan ga weiden.

Die lag mijlen ver weg verwijdert van mijn 22 jaar carrière op kantoor.